Palvelut

ELINKAARISUUNNITTELU PARANTAA KILPAILUKYKYÄ

Ilmailuteollisuudessa on ollut jo vuosikymmeniä käytössä elinkaariajattelu, kun ollaan haluttu minimoida riski koneen putoamiselle. Miksei näin kannattaisi olla kaikkien teknisten laitteiden kohdalla ja lisätä elinkaariajattelulla kilpailukykyä?

Sanfoc parantaa pk-yritysten kilpailukykyä fiksummalla kunnossapidolla ja elinkaarisuunnittelulla.

Meidän kotipesä on asiakkaidemme luona, Lähi-idästä Utsjoki-Kevoon. Sitoudumme pitkäjänteisesti asiakkaidemme liiketoiminnan kehittämiseen ja olemme valmiit käyttämään aikaa ja vaivaa palvelumme laadun takaamiseksi.

KUNNOSSAPITO-  |  ENGINEERING-  |   HANKINNAN PALVELUT

Kunnossapidon palvelut

Meiltä voit hankkia erikoisosaamista omaavan asentajan alihankintana jopa tuntitöinä työkuorman ruuhkahuippujen tasoittamiseksi.

Sanfocin kunnossapitosopimus kattaa laajimmillaan koko laitekannan kunnossapidon sekä suorituskyvyn ja luotettavuuden kehittämisen. Teemme puolestasi konsultaationa myös vaikeat selvitystyöt nopeallakin aikataululla.

maintenance
engineering

Engineering-palvelut

Sanfocin Engineering-palveluihin kuuluuvat projektien suunnittelun ja projektin johdon tehtäviä, joilla kehitetään ekologisesti ja tuottavasti laitteiston elinkaarta. Elinkaariajattelun avulla pystymme tekemään huomattavia säästöjä ja poistamaan turhat seisonta-ajat.

Me uskomme, että myös pk-yritysten tulee saada nauttia ennakoivan elinkaariajattelun hyödyistä siinä, missä isot yritykset tekevät sitä jo.

Hankinnan palvelut

Meillä on laaja toimittaja- ja kumppaniverkosto, johon lukeutuvat taitavasta tilauskonepajasta lähtien sekä ohjelmisto-optimointitalo LTR-Racing, että merielektroniikan vahva brändi Raymarine.

Mitä ei verkostostamme löydy sitä ei tarvita. Mikäli meillä ei ole sinulle heti kättelyssä vastausta kunnossapidon pulmaasi, otamme innolla haasteen vastaan ja selvitämme sinulle parhaiten sopivan ratkaisun.

varaosat